Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »
Benodigdheden
- Bakvorm van ongeveer 15 x 25 cm
- Bakpapier
- Keukenmachine of handmixer
- Steelpannetje en hittenbestendige kom
Benodigdheden voor het inpakken van de traktatie
- Folie van 20 x10 cm
- Touwtje van 40 cm
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bakvorm met bakpapier. ‘
- Doe de boter met de chocolade in een hittebestendige kom en smelt deze au bain-marie.
- Laat het gesmolten mengsel iets afkoelen.
- Klop intussen de twee eieren en de eidooier met de suiker, het zout en vanille-extract luchtig, tot het mengsel heel licht van kleur is geworden (ongeveer 5 minuten met de mixer).
- Meng met een spatel voorzichtig het chocolademengsel door de luchtige eieren tot het een egaal beslag is.
- Meng vervolgens ook de bloem en het cacaopoeder erdoorheen.
- Giet het beslag in de bakvorm en bak de brownies in 40 minuten gaar.
- Laat ze daarna volledig afkoelen in de vorm voor je ze eruit haalt en in stukken snijdt.
- Plak de eetbare Halloween prints met een druppeltje eetbare lijm vast op de brownies, en druk ze zachtjes aan. Laat de prints vervolgens opdrogen, voordat je de brownies inpakt!
- Voor het maken van de traktatie pak je de brownies in als een cadeautje.
- Bevestig de folie met het touwtje en een strik om de brownies heen en je hebt een super leuke traktatie voor Halloween!