Let op: Het bladgoud is erg dun en daardoor zeer kwetsbaar. Vermijd zo veel mogelijk het contact met het bladgoud.
Bewaarinstructie:
Bladgoud niet in zonlicht bewaren. Niet blootstellen aan een temperatuur boven de 50 °C. Goed afgesloten op een koele en droge plaats bewaren.
Gebruiksaanwijzing:
Let op: Het bladgoud is kwetsbaar. Vermijd zo veel mogelijk het contact met het bladgoud en werk bij voorkeur met een pincet en katoenen handschoenen. Bij voorkeur het bladgoud niet knippen. Wil je toch knippen? Knip dan met een schone, droge en scherpe schaar de gewenste vorm uit het gouden-blad en probeer het achterblad te laten zitten. Breng een dun laagje eetbare lijm aan op het oppervlak waar het bladgoud mag komen. Tip: maak het oppervlak net iets groter dan nodig. Plaats het blad voorzichtig en nauwkeurig op de plek. Let op: na het plaatsen kan de sheet kan deze niet meer verplaatst worden. Laat het een ongeveer een minuut met rust voordat je papier verwijderd metbehulp van een bijvoorbeeld een pincet d.m.v. een langzame opwaartse beweging. Laat het ±24u drogen om hard te worden. Het goudblad kan ook gebruikt worden op chocolade en gekruimeld worden als sprinkle. Dit product is geschikt voor de decoratie van levensmiddelen zoals taarten en gebak. Direct aanbrengen op het oppervlak dat je wil decoreren. Niet rechtstreeks innemen. De kleur van het product kan lichte variaties vertonen door de karakteristieke eigenschappen van de grondstoffen.Kan sporen van melk, sulfieten en soja bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.